fbpx

In juli 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding sportmarketing Johan Cruyff University aan de Hogeschool van Amsterdam. Buiten het schrijven van soms wel leuke stukjes heb ik dus ook nog andere talenten. Deze talenten wil ik heel graag inzetten voor jou of jouw bedrijf, zaak of idee!

Iedereen heeft bepaalde doelen in zijn of haar leven. Voor mij is dit buiten het leegeten van een pot Nutella zonder schuldgevoel, ook het inzetten van mijn kennis, creativiteit, frisse blik, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen voor jou en je bedrijf! Ik wil heel graag mijn tomeloze energie ook op het gebied van sportmarketing inzetten!

Binnenkort zal hier iets meer te vinden zijn over de projecten die ik al gedaan heb of aan heb meegewerkt. Enkele projecten en evenementen waar ik al aan heb meegewerkt binnen of buiten mijn stage om zijn: De Spierathlon, De Wintertijdchallenge, de loting voor het WK vrouwenvoetbal.

Voor mijn afstudeerscriptie heb ik onderzoek gedaan naar fondsenwervende sportevenementen, het adviesrapportage is door op deze link te klikken, te downloaden en door te lezen. Wil je ook het onderzoeksrapport inlezen, geef mij dan even een berichtje!

Heb jij een leuke opdracht voor mij? Wil je iets meer van mij weten? Dan is hier mijn CV te vinden!

Heb je nog vragen, lijkt het je leuk om in contact te komen en samen is te kijken naar verschillende mogelijkheden? Neem dan vooral contact met mij op! Ik ben altijd te benaderen voor leuke samenwerkingen of te kijken naar nieuwe mogelijkheden.