Sponsors

If you can dream it you can do it!

Na jaren dromen en hard werken is een van mijn dromen werkelijkheid geworden. Starten op het WK Ironman op Kona Hawaii. Daarmee breek ik ook gelijk een Nederlands Record: ik ben de allereerste Nederlandse triatleet met Reumatoïde artritis die dit voor elkaar heeft gekregen.

Ik hoop dat in de toekomst er nog meer triatleten met Reumatoïde Artritis of andere lichamelijke uitdagingen hun dromen kunnen waarmaken.

Ik had dit niet voor elkaar gekregen zonder de samenwerkingen en sponsoren die mij op de weg hiernaartoe en nog daarna zullen steunen.

Ben jij benieuwd naar mijn media kit of heb je zelf een leuk voorstel? Neem dan contact met mij op via de e-mail of via de contactpagina.

Nordic Pharma Group

Als triatleet met reuma ben je afhankelijk van medicijnen. Medicijnen die de reuma onder controle houden en ervoor zorgen dat ik kan blijven trainen en de reumatische ontstekingen niet opvlammen.

Nordic Pharma Group zet zich in voor het maken en ontwikkelen van deze medicijnen en zij hebben ook als een van de speerpunten om zoveel mogelijk waarde voor patiënten te kunnen toevoegen zodat zij de zorg en kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

Ik ben heel blij dat Nordic Pharma Group mij steunt in mijn droom en hopelijk kunnen we samen laten zien dat Reuma je niet in alles hoeft te belemmeren.

Sunshower

What Light can do! Bijdragen aan een energieker gevoel; dat is wat ze bij Sunshower het liefste doen. Daarom ontwikkelen wij producten die de positieve effecten van zonlicht onderdeel van de dagelijkse routine maken. Het verwarmende infrarood en laag gedoseerd UV-licht zorgen voor een fitter, vitaler én energieker gevoel. Met Sunshower maak ik de positieve effecten van zonlicht onderdeel van mijn dagelijkse doucheritueel. Het energieke gevoel van de zon op je huid, dat is wat Sunshower voor mij doet. Ik ben enorm dankbaar voor hun steun aan mij in mijn weg naar dit evenement en daarna. Sunshower wil graag bijdragen aan de missie om mensen te inspireren om actief te blijven en gezond te leven. Met de Code SunnyLotte kan jij ook genieten van de Sunhower en het voordeel niet goed geld terug binnen 6 maanden. 

SunnyLotte

GP Cycling

De fietsenwinkel én maker van Hendrik Ido Ambacht en omgeving. Het motto van GP cycling :We build your dream is hun motto en dat doen ze ook zeer zeker! Ik ben heel blij met hun steun aan mij, in het supporten van mijn droom. En ik fiets met veel plezier op hun fietsen en met het logo op mijn Trisuit! 

GP cycling - sponsor

Onbeperkt aan de slag

Naast triatleet ben ik ook werknemer. In mijn tijd dat ik nog geen vaste baan had heb ik flink wat sollicitaties gedaan en elke keer vond ik het mijn plicht om te vertellen over de reuma en mijn slechte rug. Veel werkgevers zagen dat toch als mogelijk risico. Want chronische zieken kunnen sneller uitvallen en dus Onbeperkt aan de slag is er voor zowel talentvolle en gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking als werkgevers die impact willen maken. Ik vind het super mooi en ben heel blij dat een organisatie die zich inzet voor duurzame inzetbaarheid op de werkvloer mij steunt in mijn sportieve droom. 

Overige sponsors

Naast de bovenstaande partners/sponsors heb ik nog een aantal mooie merken die mij ondersteunen in mijn reis naar Kona en hopelijk dat blijven doen!